ODD fest is bij sommige beter bekend als Ollend Dreijt Dur. 10 jaar lang zijn we een bekend evenement geweest in Olland en omstreken, wat jaarlijks terug keerde in het weekend na pinksteren. We hebben besloten verder te gaan op een nieuwe voet. Dit betekend een nieuw logo, nieuwe naam en nieuwe indeling.

Over ons

Wij zijn een enthousiaste groep van 11 vrijwilligers die graag een mooi feest neerzetten voor Olland en omstreken. Met als doel het organiseren van een knallend evenement voor jong en oud. Van 2008 tot 2017 hebben we dit gedaan onder de naam Ollend Dreijt Dur, vanaf 2018 zijn we verder gegaan onder de naam ODDfest.

Onafhankelijke Stichting

Wij zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers proberen wij een leuk evenement neer te zetten.

Goed doel

Tevens proberen wij ieder jaar een gedeelte van de opbrengt te schenken aan een goed Ollands doel. Verenigingen, school, kerk etc. kunnen door het jaar heen een goed doel indienen. De aanvraag om in aanmerking te komen voor het goede doel moet goed onderbouw zijn en het moet uiteraard ook duidelijk zijn waar het bedrag voor gebruikt gaat worden.